logo facebook1-150x75
Fundacja FLY rekomenduje...

English Book Club

English Book Club to zupełna nowość w ofercie naszych zajęć! Każde spotkanie będzie dotyczyło innej książki. Każde spotkanie to luźna, inspirująca rozmowa. Oczywiście po angielsku! Na pierwszy ogień pójdzie „Forest Gump”. Serdecznie zapraszamy!
Pierwsze zajęcia 2.03.2018

Kino dla seniorów - Maria Callas

Maria CallasFundacja FLY oraz Centrum Filmowe w Gdyni zapraszają na film: Maria Callas. Seans odbędzie się 16.03.2018 r. w piątek o godzinie 12:30. Bilety w cenie 11 zł do nabycia w biurze Fundacji FLY.

Film Maria Callas odsłania nieznana dotąd historię najsłynniejszej diwy operowej wszech czasów, fascynującej kobiety pełnej sprzeczności, spełnionej na scenie, ale szukającej wielkiego uczucia i uwięzionej w burzliwym trójkącie miłosnym. Wrażliwa i bezwzględna, ambitna i pełna kompleksów, wykorzystująca innych i wykorzystywana. Jaka byla tak naprawdę Maria Callas, o której do dziś krażą legendy?

Kino dla seniorów - Podatek od miłości

8.03Fundacja FLY oraz Centrum Filmowe w Gdyni zapraszają na film: Podatek od miłości. Seans odbędzie się 8.03.2018 r. w czwartek o godzinie 12:30. Bilety w cenie 11 zł. Do nabycia w biurze Fundacji FLY.
Podatek od miłości to inteligentna i przewrotna komedia romantyczna o miłości, którą można spotkać wszedzie, nawet  w Urzędzie Skarbowym. Surowa inspektor Klara (Aleksandra Domańska) ściga domniemanego oszusta podatkowego, cynicznego, acz pełnego uroku Mariana, który przez niefrasobliwość i dobre serce popadł w kłopoty podatkowe. Kiedy los "ściganego" wydaje się przesądzony, nieoczekiwanie i wbrew regułom Klara i Marian zakochują się...

Osobowość Roku 2017

20180222 dyplomW poniedziałek 19 lutego 2018 r. w Ratuszu Staromiejskim w Gdańsku odbyło się wręczenie statuetek Osobowości Roku Dziennika Bałtyckiego laureatom plebiscytu ogłoszonego przez Dziennik Bałtycki!
Statuetkę Osobowości Roku 2017, w kategorii Działalność społeczna i charytatywna w Gdyni otrzymał Prezes Zarządu Fundacji FLY Radosław Daruk. Wszystkim którzy oddali głosy składamy serdeczne podziękowania. Pięknie się prezentuje, czyż nie?:

Zapraszamy na spotkanie z Mediatorem

LDesigned by javi_indy / Freepikudzką potrzebą jest dochodzenie do kompromisu i nie pozostawanie w sytuacji konfliktowej. Zapraszamy na bezpłatne konsultacje z MEDIATOREM. Każdy wtorek od 11:30 do 12:30 w siedzibie Fundacji FLY przy ul. Świętojańskiej 36/2. Członkowie Fundacji w przyjaznej atmosferze, na zasadach poufności, bezstronności i neutralności, będą mogli indywidualnie porozmawiać z mediatorem na temat możliwości ewentualnych rozwiązań zakończenia zaistniałego konfliktu. ZAPRASZAMY!

Strona 1 z 3

przycisk zmiany w planie3