logo facebook1-150x75
Fundacja FLY rekomenduje...

Legitymacje Fundacji FLY już gotowe!

FLY legitymacja

Informujemy, że można już odbierać legitymacje Fundacji FLY. I korzystać ze wszystkich zniżek. Czekamy na Was w biurze Fundacji FLY od poniedziałku do piatku od 10:00 do 19:00. Zapraszamy!

Narty lub termy dla seniorów w Białce Tatrzańskiej

kotelnica 1Fundacja FLY zaprasza wielbicieli narciarstwa na wyjazd do BIAŁKI TATRZAŃSKIEJ (narty lub termy) w tereminie 26.02 - 5.03.2018 r. Znajdujący się tu Ośrodek Narciarski KOTELNICA BIAŁCZAŃSKA to największa w Polsce stacja narciarska położona na Podhalu z kompleksem tras zjazdowych o różnym stopniu trudności – od najłatwiejszych, najłagodniejszych po czarne, strome trasy. Kotelnica posiada świetną lokalizację, w samym sercu Białki Tatrzańskiej.

Czytaj więcej...Narty...

Filmowe propozycje dla seniorów

gcfFundacja FLY i Gdyńskie Centrum FIlmowe zapraszają na znakomite polskie kino. Do wyboru aż trzy wyjątkowe propozycje filmowe:
1. Zdobywca nagrody publiczności na 42 FPFF w Gdyni - "Najlepszy" w środę, 29.11.2017 godz. 12.30, szczególy tutaj.
2. Ulubiona komedia romantyczna Polaków w sam raz na czas przedświąteczny - "Listy do M - 3" w piątek, 1.12.2017 godz. 12.30, szczególy tutaj.
3. Zdobywca Złotych Lwów na 42 FPFF w Gdyni - "Cicha noc" w piątek, 8.12.2017 o godz. 12.30, szczegóły tutaj.
Po bilety zapraszamy do biura Fundacji FLY.

Teleopieka do bezpłatnego wypróbowania w domu

opaskaFundacja FLY i Care Life System (CLS) zapraszają wszystkich, którzy chcą zadbać o zdrowie i życie swoje lub bliskiej osoby. Każdy, kto zgłosi się do biura Fundacji FLY będzie mógł bezpłatnie wypróbować funkcjonowanie opaski SiDLY Care ułatwiającej połączenie opieki i ochrony z codziennym życiem. Więcej o opasce tutaj
W celu ustalenia szczegółów testowania zapraszamy do biura Fundacji FLY od poniedziałku do piątku w godz. 9.00 – 19.00.

Koncerty na dobry początek 2018 roku

muzyka1Fundacja FLY zaprasza seniorów na wyjątkowe koncerty już w pierwszych dniach stycznia 2018 roku. Jak co roku wspólnie z Filharomnią Bałtycką zapraszamy do udziału w Balach Gdański - I Bal Gdański, "W irlandzkim rytmie" będzie mial miejsce już 6.01.2018 r. (sobota) o godz. 19.00, szczególy tutaj.
Dla wielbicieli Teatru Muzycznego w Gdyni mamy natomiast bilety na "Rewię Jubileuszową" 10.01.2017 (środa) o godz. 19.00 - szczegóły tutaj.
Wszystkie bilety do nabycia w biurze Fundacji FLY od poniedziałku do piątku w godz. 9.00 - 19.00.

Strona 1 z 3

przycisk zmiany w planie3