logo insta
logo facebook1-150x75
Fundacja FLY rekomenduje...
Kliknij, żeby się przekonać...

Zielonogórskie winobranie

wine 233381 960 720Uwaga! Zwolniły się dwa miejsca na wycieczkę tygodniową na zielonogórskie winobranie w dniach 30.08-5.09. Więcej informacji pod linkiem oraz w biurze Fundacji.

Podaruj nam 1 zł - to nic nie kosztuje!

2016 07 20 podaruj1zl m minKochani! Jest sprawa. Każdy z Was może absolutnie za darmo podarować nam 1 zł! Jak to zrobić? Wystarczy kliknąć w poniższy link i w dwóch prostych krokach sprawić, że Fundacja FLY otrzyma 1 zł. Jak to działa?

FaniMani.pl to strona, dzięki której z zakupów robionych przez Internet część pieniędzy sklepy internetowe przeznaczają na stowarzyszenia i fundacje. Kupujący nic nie dopłaca, ani nie traci. Rejestrując się na tej stronie (wystarczy podać Imięi i swój email!) wybiera się organizację, którą chce się wspierać - na przykład Fundację FLY. Potem, kiedy chcemy dokonać zakupów przez Internet, robimy to wchodząc najpierw na stronę fanimani.pl. I okreslony procent z transakcji wędruje na rzecz Fundacji FLY (konkretnie na konto Fundacji FLY w serwisie FaniMani.pl, a gdy zgromadzi się trochę środków - wpływa na konto Fundacji). Po założenia konta na FaniMani drugim krokiem do podarowania nam ZŁOTÓWKI jest zainstalowanie w przeglądarce (jednym kliknięciem) specjalnego przypominacza.

Nawet jeżeli nie kupujesz niczego przez Internet, rejestrując się na FaniMani.pl i instalując powiadamiacza, przekażesz nam 1 zł. To niby niewiele, ale grosz do grosza...

Kliknij tutaj, aby na konto Fundaji FLY został przekazany 1 zł

R E K L A M A

Zdjęcia Polesie Lubelskie i Norwegia 2016

Na początku lipca 2016 r. odbyły się dwie wycieczki organizowane przez Fundację FLY. W galerii można zobaczyć wybrane zdjęcia z Polesia Lubelskiego oraz z Norwegii. W biurze Fundacji można odebrać płyty CD z pełną dokumentacją fotograficzną.

Roztocze 2016 r. - wolne miejsca

zamoscZwolniły się dwa miejsca na wycieczkę na Roztocze 7-13 sierpnia. W programie min. Zamość, Chełm, Krasnobród czy Hrubieszów. Szczegółowe informacje i zapisy w biurze Fundacji od poniedziałku do piątku 9.00 -16.00.

Nowe zdjęcia z wycieczek w galerii zdjęć

W czerwcu odbyły się dwie wycieczki krajowe. Na fotorelacje z tygodniowego wyjazdu na Dolny Śląsk zapraszamy tutaj, natomiast obrazki z jednodniowego zwiedzania powiatu słupskiego znajdują się tutaj.

Zdjęcia z wycieczki "powiat sztumski"

W  środę 8 czerwca 2016 r. odbyła się jedna z wycieczek jednodniowych na powiat sztumski. W galerii można zobaczyć wybrane zdjęcia, komplet na płycie CD można uzyskać w biurze Fundacji.

Biuro Fundacji w czasie wakacji

w czasie wakacjibiuro fundacji czynne 1

Odszedł nasz Przyjaciel i wolontariusz

ZB kir mZ głębokim żalem zawiadamiamy, że odszedł nasz Przyjaciel, zasłużony dla Fundacji wolontariusz, Zenon Bzowy. Od wielu lat jako pasjonat i znawca prowadził zajęcia enologii (nauki o winie). Zaangażowany, zawsze pogodny. Chętnie służył radą i wsparciem. Jego malarstwo, którym zajmował się amatorsko, dawały radość innym. Takim zostanie w naszych sercach na zawsze! Zenon, będzie nam Ciebie bardzo brakowało...

Zdjęcia z wycieczki na Bawarię

W dniach 1 - 6 czerwca 2016 r. odbyła się, organizowana przez Fundację Fly, wycieczka na Bawarię. W galerii można zobaczyć wybrane zdjęcia, a zainteresowanych kompletem na płycie CD, zapraszamy do biura Fundacji od poniedziałku do piątku w godz. 9.00-16.00.

Plan warsztatów komputerowych - semestr zimowy 2016/2017

Rozpoczęły się zapisy na warsztaty komputerowe prowadzone przez Fundację FLY w ramach Uniwersytetu Trzeciego Wieku. Klikając w link można sprawdzić jakie zajęcia dla Państwa przygotowaliśmy. Zapraszamy do biura Fundacji od poniedziałku do piątku w godz. 9.00 - 16.00.

•  Start
  •  1  2
  •  End

przycisk zmiany w planie3

Kalendarium Fundacji

kalendarium-fly

Nowe w galerii zdjęć

Współpraca

ch batory

tmwg logo poziom

Trójmiasto

glos seniora

Nasi PARTNERZY

• Nord Optyk

Gdynia, ul. Gniewska 21 box 78 i ul. Chylońska 251 B - 15% na wszystkie produkty + badanie optometryczne gratis

• Libra - psychodietetyk

509-562-013 -  Znizka 20 zł na opracowanie Programu Odchudzania - wywiad żywieniowy, konsultacja psychologiczna, analiza składu ciała, opracowanie indywidualnego jadłospisu. Cena z rabatem - 160 zł

• Kawiarnia FaBuła

Gdynia, Plac Gruwaldzki 2 (Gdyńskie Centrum Filmowe), 10% rabatu na całe menu

• Dekoratornia - Fabryka Kolorów

Gdynia-Wiczlino, ul. Gradowa 4,   15% rabatu na całą ofertę

Kłosowski-Bud

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 48/1b, tel. 794 043 090 5-10% rabatu na wszystkie usługi, ustalane indywidualnie z klientem

• Optimal Finance - Mutliagencja Ubezpieczeniowa

Gdynia, Derdowskiego 7/302, tel604 597 825
    od 5% do 10% rabatu w zależności od produktu

• Optyk-Okulista Optymal

Gdynia, Świętojańska 36. 15% na całą ofert + badanie lekarskie gratis

• Restauracja Gruzin na Kaszubach

Rumia, Mickiewicza 19a. 15% na całą ofertę

• FoodWine Winoteka

Gdynia, ul. 10 Lutego 11 (CH Batory, parter),    10% rabatu na zakup wina i 15% na konsumpcję w lokalu

TO TU - omletowo kruche smaki

Gdynia, 3 Maja 20, 10% rabatu na całe menu

• Centrum

Gdynia ul. Świętojańska 133, 20% rabatu na kręgle i bowling

• Ciuciubabka Cafe

Gdynia, ul. Piłsudskiego 30, Dowolna kawa za 5 zł + 10% rabatu n pozostałe zamówieni

• Świat Mega Zapiekanek

Gdynia, Świętojańska 49. 10% na całe menu.

• Cukiernia

Gdynia, ul. Wójta Radtkego 57 ul.Sandomierska 5A Plac Dworcowy 1 (Targowisko Chylonia), 5% rabatu na całą ofertę

Sklep Medyczny

Gdynia, Kartuska 16. 10% na cały asortyment.

• NSK Serwis urządzeń grzewczych

Gdynia, ul. Opata Hackiego 12, tel.605-500-501
    20% rabatu na usługi serwisowe

• Salon fryzjerski ELA

Gdynia, ul. Śląska 40, 10% rabatu na wszytkie usługi

• Spływy kajakowe

Jasień, powiat bytowski, Tel. 668 12 90 70
    10% rabatu na wyjazdy w dni powszednie, 5% rabatu na wyjazdy weekendowe, możliwość wynajmu busa dla 8 osób

• neXtserv S.C.

Gdynia, Gniewska 21. 20% na usługi serwisowe.

• Ośrodek Wypoczynkowy

Chmielno, ul. Grodziska 16, 7% rabatu na usługi noclegowe

Biuro fundacji

ul. Świętojańska 36/2