logo facebook1-150x75
Fundacja FLY rekomenduje...

Nowe zdjęcia w galerii - Charytatywny Bal Seniora

Informujemy, że w galerii zdjęć można obejrzeć fotorelację z Balu Charytatywnego, ktory odbył się w piątek, 9 czerwca 2017 r. Zdjęcia dostępne są tutaj.

Klimat na zmiany. FIlm "Nie opuszczaj mnie"i seniorzy

Nie opuszczaj mnie stronaFundacja FLY i Laboratorium Innowacji Społecznych w ramach cyklu "Klimat na zmiany" zaprasza  29 czerwca 2017 (czwartek) o godz. 18.00 na projekcję filmu "Nie opuszczaj mnie" w reżyserii Jin Mo-Younga.
Po filmie zapraszamy do udziału w dyskusji poświęconej aktywności trójmiejskich seniorów.
W dyskusji wezmą udział: Janina Szymańska z Centrum AKtywności Seniora oraz gość specjalny z Fundacji FLY.
Data: 29 czerwca 2017 (czwartek)
Godzina: 18:00
Miejsce: Laboratorium Innowacji Społecznych, budynek IVA, wejście odul. Stryjskiej, Pomorski Park Naukowo Technologiczny, Gdynia
Wstęp wolny

Read more: Klimat...

Gdyński Tydzień Seniora w Muzeum Miasta Gdyni

gdynski tydzien senioraFundacja FLY zaprasza seniorów do udziału kolejnym projekcie Muzeum Miasta Gdyni skierowanym do seniorów pod nazwą Gdyński Tydzień Seniora. W dniach 19-25 czerwca wraz z innymi miejskimi instytucjami kultury, zapraszamy na warsztaty, spotkania, oprowadzania oraz spacery. Udział we wszystkich zajęciach odbywających się w ramach Gdyńskiego Tygodnia Seniora jest bezpłatny.

Muzeum Miasta Gdyni \ ul. Zawiszy Czarnego 1

Read more: Gdyński...

Fotorelacja z Gali Jubileuszowej

gala stronaW roku 2017 Fundacja FLY obchodzi pięciolecie istnienia. Z tej okazji 9.06.2017 r. (piątek) w Domu Rzemiosła miala miejsce uroczysta Gala Jubileuszowa połączona z charytatywną loterią fantową. Zapraszamy tutaj do obejrzenia relacji fotograficznej z uroczystości.

Godziny pracy biura w czasie wakacji

logo flyInformujemy, że od 12.06.2017 r. (poniedziałek) przez okres wakacji biuro Fundacji FLY będzie czynne od poniedziałku do piątku w godz. 9.00 - 16.00.

•  Start
  •  1  2