logo insta
logo facebook1-150x75
Fundacja FLY rekomenduje...

Aktualny folder programu Partnerskiego

folderKto ma legitymację Fundacja FLY ten śmiało może korzystać z rabatów i ofert specjalnych naszych Partnerów, którzy dołączyli do Programu Partnerskiego i mają dla naszej społeczności dużo do zaoferowania. W biurze Fundacji FLY znajdziecie folder ze wszystkim Partnerami, którzy aktualnie z nami współpracują. Warto nosić go w torebce bo miejsc, w których otrzymamy rabaty jest coraz więcej.
Zapraszamy do biura Fundacji oraz do odwiedzin na stronie FLY..

Jesienny Bal Seniora 28.10.2016 r.

jesieńFundacja FLY zaprasza na Jesienny Bal Seniora "Niebo i piekło" 28.10.2016 r. (piątek) godzina 16:00, który odbędzie się w Kas Catering (ul. Szkolna 59, Pogórze). Mile widziane przebrania tematyczne (np. anioły, święci, diabły). W programie świetna zabawa, konkursy z atrakcyjnymi nagrodami oraz poczęstunek (obiad, ciasto, kawa, herbata, sok). Bilety w cenie: 45 zł (dla posiadaczy legitymacji FLY), 50 zł (dla pozostałych osób). Do nabycia w biurze Fundacji FLY. Ilość miejsc ograniczona!

R E K L A M A

Nowe zajęcia UTW

zapisyMijają dwa tygodnie od rozpoczęcia zapisów na zajęcia w ramach Uniwersytetu Trzeciego Wieku działającego przy Fundacji FLY. Zgodnie z przewidywaniami na niektóre zajęcia już nie mamy wolnych miejsc, ale pojawiły się nowości, na pewno nie mniej interesujące. Zapraszamy do sprawdzania oferty w zakładce plan zajęć i zapisywania się w biurze Fundacji.

Zaproszenie do Teatru Muzycznego w Gdyni

muzycznyFUNDACJA FLY zaprasza Seniorów do Teatru Muzycznego w Gdyni na następujące spektakle:
GHOST 12.10.2016 r. (środa) godz. 19.00 cena 45zł
MUSICALOMANIA 23.10.2016 r. (niedziela) godz. 14.00 cena 15zł
OKNO NA PARLAMENT 17.11.2016 r. (czwartek)godz. 19.00 cena 45zł
NOTRE DAME DE PARIS 14.12.2016 r. (środa) godz. 19.00 cena 65zł
Bilety na spektakle przeznaczone są dla emerytów będących członkami Fundacji; jeden uczestnik może wybrać jeden spektakl; przy zakupie biletu w biurze Fundacji należy okazać: legitymację emeryta/rencisty oraz legitymację Fundacji FLY.

Zdjęcia z wycieczki na winobranie

winobranieW galerii umieściliśmy część zdjęć z Zielonogórskiej wycieczki, która odbyła się w dniach 30.08-5.09.2016 r. W biurze Fundacji są już dostępne płytki CD z całą kolekcją fotografii. Zapraszamy po odbiór.

Plener artystyczny FLY

plenerZapraszamy Seniorów zajmujących się malarstwem, rysunkiem i fotografią do udziału w wyjazdowym plenerze artystycznym. Plener odbędzie się 27.09. 2016r. (wtorek) w Pałacu Wieniawa w Rekowie Górnym. Wpisowe: 10 zł. Szczegółowe informacje i zapisy w biurze Fundacji FLY (ul. Świętojańska 36/2) lub telefonicznie 693 99 60 88, 517 38 38 28.

Podkarpacie 2016 fot. W. Kucz

W galerii można obejrzeć pokaźną liczbę zdjęć z wycieczki na Podkarpacie. Zdjęcia dodane dzięki uprzejmości pana Władysława Kucz. Serdecznie dziękujemy i życzymy przyjemnego oglądania.

Weekend w gorących źródłach Uniejowa z architekturą romańską w tle

baseny termalneKolorową jesienią zapraszamy na niebanalny wyjazd do Kopalni Soli w Kłodawie, „do wód” w Uniejowie, do legendarnego zamku „Boruty” w Łęczycy oraz do „Mysiej wieży” w Kruszwicy.
W programie proponujemy m.in. podróż do wnętrza ziemi i wizytę w wyeksploatowanych komorach solnych Kłodawskiej Podziemnej Trasy Turystycznej, pobyt w Kompleksie Termalno-Basenowym Uniejów

Read more: Weekend...

Weekend nie tylko teatralny w Warszawie

warszawaJesień nie musi być nudna. Nie rezygnujemy z aktywności fizycznej, ale rezerwujemy więcej czasu na aktywność kulturalną. Czytamy, chodzimy do kina, teatru, spotykamy się z przyjaciółmi.
Fundacja FLY wpisuje się w ten pomysł na jesień i zaprasza na kulturalny weekend do Warszawy.
Przygotowaliśmy dla Was obiekty wybrane z listy 10 najciekawszych w Warszawie, m.in.: Muzeum Narodowe z jego najcenniejszymi eksponatami

Read more: Weekend...

Podkarpacie 2016

W dniach 21-27 sierpnia 2016 odbyła się wycieczka na Podkarpacie. Fundacja FLY odwiedziła piękne Bieszczady, zielone wzgórza nad Soliną, zamek w Sanoku i Kamieńcu, Łańcut, Sandomierz i wiele innych pięknych miejsc. W galerii znajdują się wybrane zdjęcia a komplet na płycie CD można otrzymać w biurze Fundacji FLY.

•  Start
  •  1  2
  •  End

przycisk zmiany w planie3

Kalendarium Fundacji

kalendarium-fly

Nowe w galerii zdjęć

Współpraca

ch batory

tmwg logo poziom

Trójmiasto

glos seniora

Nasi PARTNERZY

TO TU - omletowo kruche smaki

Gdynia, 3 Maja 20, 10% rabatu na całe menu

• Restauracja Monte Verdi

Gdynia, ul. Wybickiego 5. 10% na całe menu

• Salon gimnastyki

Gdańsk, ul. Cefeusza 20. Zniżka 20% na usługi

• Skarbnica Win

Gdynia, Akacjowa 21a/23. 15% na całą ofertę, mozliwość składania zamówień w biurze Fundacji z dostawą nastepnego dni,

Kłosowski-Bud

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 48/1b, tel. 794 043 090 5-10% rabatu na wszystkie usługi, ustalane indywidualnie z klientem

• Ciuciubabka Cafe

Gdynia, ul. Piłsudskiego 30, Dowolna kawa za 5 zł + 10% rabatu n pozostałe zamówieni

• Caffe Anioł

Gdynia, Kilińskiego 8. 10% na całe menu.

• Centrum Zdrowego Ciała

Gdynia Plac Górnośląski 7, Rabat 20% na wszystkie masaże i refleksologię

• Centrum

Gdynia ul. Świętojańska 133, 20% rabatu na kręgle i bowling

• Cukiernia

Gdynia, ul. Wójta Radtkego 57 ul.Sandomierska 5A Plac Dworcowy 1 (Targowisko Chylonia), 5% rabatu na całą ofertę

• Salon Fryzjerski Elżbieta

Gdynia, Abrahama 50/56 (wejscie od ul Władysława IV 33). 10% na usługi, od poniedzialku do piątku w godz. 13.00 - 16.00.

• Bistro

Gdynia, ul. Świętojańska 87 - 10% rabatu na cale menu

• Świat bielizny i odzieży
    Świat bielizny i odzieży "IRMINA"

Gdynia, ul. Gniewska 21 box 11 - 10% na całą ofertę

• Restauracja Gruzin na Kaszubach

Rumia, Mickiewicza 19a. 15% na całą ofertę

• Świat Mega Zapiekanek

Gdynia, Świętojańska 49. 10% na całe menu.

• Zdrowie w naturze

Sklep ze zdrową żywnością - ul. Gniewska 21 box 61A - 20% na produkty firmy WellU, 10% na herbaty, 3% na artykuły spożywcze

• Optyk-Okulista Optymal

Gdynia, Świętojańska 36. 15% na całą ofert + badanie lekarskie gratis

Sklep Medyczny

Gdynia, Kartuska 16. 10% na cały asortyment.

• FoodWine Winoteka

Gdynia, ul. 10 Lutego 11 (CH Batory, parter),    10% rabatu na zakup wina i 15% na konsumpcję w lokalu

• Salon fryzjerski ELA

Gdynia, ul. Śląska 40, 10% rabatu na wszytkie usługi