logo facebook1-150x75
Fundacja FLY rekomenduje...

Wycieczki weekendowe dla seniorów

filharmonia w szczecinie a 2Fundacja FLY zaprasza na wycieczki weekendowe w sezonie jesienno-zimowym 2017/2018. Aktualnie w ofercie Poznań, Uniejów, Warszawa i NOWOŚĆ - Szczecin. Po szczegóły zapraszamy tutaj. Inofrmacje i zapisy w biurze Fundacji FLY od poniedziałku do piątku w godz. 9.00 - 19.00

Narty dla seniorów w Białce Tatrzańskiej

kotelnica 1Fundacja FLY zaprasza wielbicieli narciarstwa na wyjazd do BIAŁKI TATRZAŃSKIEJ w tereminie 26.02 - 5.03.2018 r. Znajdujący się tu Ośrodek Narciarski KOTELNICA BIAŁCZAŃSKA to największa w Polsce stacja narciarska położona na Podhalu z kompleksem tras zjazdowych o różnym stopniu trudności – od najłatwiejszych, najłagodniejszych po czarne, strome trasy. Kotelnica posiada świetną lokalizację, w samym sercu Białki Tatrzańskiej.

Czytaj więcej...Narty...

Kulturalna jesień z Fundacją FLY

kaszta1Zapraszamy na wydarzenia kulturalne w ramach „Jesieni kulturalnej z Fundacją FLY”. Bilety na wszystkie imprezy do nabycia w biurze Fundacji FLY od poniedziałku do piątku w godz. 9.00 – 19.00.

„Musicalomania” - więcej informacji tutaj
26.11.2017 r. (niedziela), godz. 12.00, Teatr Muzyczny, Scena Nowa, Gdynia
Bilety w cenie 30 PLN

Czytaj więcej...Kulturalna...

Wycieczki dla seniorów w 2018 roku

wycieczki na stroneFundacja FLY zaprasza na tygodniowe wycieczki autokarowe w ramach projektu "Wędrując z Fundacją FLY" w roku 2018. Do wyboru będzie aż 11 regionów, w tym dwa zupełnie nowe. Opis wycieczek znajduje się tutaj, a na zapisy zapraszamy już 13.10.2017 r. (piątek) od godz. 9.00 do biura Fundacji FLY.

Obowiązuje opłata rezerwacyjna w wysokości 300 zł od osoby na wycieczki krajowe i 500 zł na wycieczki zagraniczne.

Sylwester w Połchowie z Fundacją FLY

sylwester 2017Fundacja FLY zaprasza na najlepszy Bal Sylwestrowy. Gwarantowana zabawa przy świetnej muzyce z pysznym jedzeniem i pokazem sztucznych ogni w Pensjonacie „Hippika” w Połchowie (na trasie Reda – Puck). Do tego nocleg i noworoczne śniadanie. A dla chętnych noworoczna kąpiel z gdyńskimi Morsami! (na plaży w Gdyni)

Koszt pakietu z noclegiem i śniadaniem:
340 zł (dla posiadaczy legitymacji FLY)
350 zł (dla pozostałych osób)

Read more: Sylwester...
  •  Start