Jeżeli uważacie, że zupa, czyli pierwsze danie - nie jest obiadem - to w takim razie Przystanek Zupa Wam udowodni, że pierwsze oznacza jedyne - bo takie zupy będziecie chcieli jeść też na drugie danie! (:

Jest pomidorowa, jest żurek, jest tajska z kurczakiem, i pieczarkowa, i krem z cukinii, i gołąbkowa z indykiem, i marokańska harira - i jest też rabat dla Was w wysokości -10% na zamówienia w lokalu przy ul. Świętojańskiej 85 (czyli niedaleko nas)! :)

Są przystanki na których się moknie i niecierpliwie tupta wokoło w oczekiwaniu na przytłaczający ścisk - ale jest taki jeden Przystanek, gdzie można zjeść dobrą Zupę - tylko tyle i AŻ tyle - i tam właśnie Was zapraszamy! :)

***
> Gwoli przypomnienia, Program Partnerski Fundacji FLY skupia cieszące się naszym zaufaniem oraz godne polecenia firmy w dalszym i bliższym sąsiedztwie Fundacji – które oferują zniżkę na swoje produkty lub usługi naszym Seniorkom i Seniorom, Wolontariuszom oraz Uczniom Klubu Młodzieżowego :)

> Przypominamy, że warunkiem skorzystania ze zniżki na produkty lub usługi naszych Partnerów jest posiadanie ważnej Legitymacji FLY (oraz okazanie jej w danym sklepie czy restauracji). Legitymacja kosztuje 70 zł za pół roku i upoważnia również do zniżek na wyjazdy krajowe oraz zagraniczne organizowane przez Fundację FLY (50 zł zniżki na wyjazdy krajowe oraz 100 zł na wyjazdy zagraniczne).

Kawa w cukierni czy ciasto w kawiarni? Wybór nowej fryzury czy naprawa starego komputera? Kuchnie świata w Polsce czy kuchnia polska na świecie? Z całego serca polecamy naszych Partnerów – odwiedzajcie ich i przekonajcie się sami, co przygotowali właśnie dla Was! :)