logo facebook1-150x75
Fundacja FLY rekomenduje...

Kino dla seniorów - Listy do M 3

FILMListydoM3Fundacja FLY oraz Centrum Filmowe w  Gdyni zapraszają na film: Listy do M 3. Seans odbedzie się 1.12.2017 r. w piątek o godzinie 12:30. Bilety w cenie 11 zł do nabycia w Fundacji FLY.

Komedia, która szturmem zdobyła polskie kina. W pierwszy wekkend film obejrzało 775 817 osób. To najlepszy wynik otwarcia w roku i drugi, jeśli chodzi o otwarcia w polskich kinach w ostatnich 30 latach. Listy do M 3 to historia kilkunastu osób, którym w jeden świąteczny dzień przydarzają się magiczne chwile. Bohaterowie przekonają się o potędze miłości, rodziny, wybaczania i wiary w to, że ten niezwykły czas pełen jest niespodzianek.

Kino dla seniorów - Cicha noc

Film cicha nocFundacja FLY oraz Centrum Filmowe w Gdyni zapraszają na film: Cicha noc. Seans odbędzie się 8.12.2017 r. w piątek o godzinie 12:30. Bilety w cenie 11 zł do nabycia w biurze Fundacji FLY.

Nagrodzony Złotym Lwem na Festiwalu Filmowym w Gdyni, w kategorii najlepszy film. Dramat. Pracujący za granicą Adam niespodziewanie wraca do rodzinnego domu na Boże Narodzenie. Ukryte konflikty, pretensje i żale wyjdą na jaw. Nikt z krewnych nie spodziewa się, jak wielki wpływ na ich życie będą miały dalsze wydarzenia wigilijnej nocy. W rolach głównych: Dawid Ogrodnik, Tomasz Ziętek  i Arkadiusz Jakubik. Warto ten film zobaczyć najlepiej z Fundacją FLY.

Kino dla seniorów - Najlepszy (29.11.2017 r.)

NajlepszyfilmFundacja FLY oraz Centrum Filmowe w Gdyni zapraszają na film: Najlepszy. Seans odbędzie się 29.11.2017 r. w środę o godzinie 12:30.  Bilety w cenie 11 zł do nabycia w Fundacji FLY.

Nowy film reżysera kinowego hitu "Bogowie" Łukasza Palkowskiego. Twórca znów sięga po życiorys osoby niezwykłej. Człowieka, który udowodnił, że prawdziwi bohaterowie nie boją się upadać i potrafią podnieść się z największego dna. Głównym bohaterem filmu "Najlepszy" jest sportowiec, który zachwycił świat, a który w Polsce do dziś pozostaje osobą nieznaną. To fascynująca, pełna morderczego wysiłku, spektakularnych upadków i niezwyklej siły historia inspirowana życiem Jerzego Górskiego, który ukończył bieg śmierci oraz ustanowił rekord w triathlonowych mistrzostwach świata.

Rewia Jubileuszowa w Teatrze Muzycznym

rewia 10.01Fundacja FLY i Teatr Muzyczny w Gdyni zapraszają 10.01.2018 r. (środa), godz. 19.00  na Rewię Jubileuszową.
Bilety w cenie 55 PLN do nabycia w biurze Fundacji FLY od poniedzialku do piątku w godz. 9.00 - 19.00. Tylko dla posiadaczy legitymacji FUndacji FLY.

Koncerty tematyczne stały się już tradycją Teatru Muzycznego.
Rewia Jubileuszowa to niepowtarzalna okazja by zapoznać się z najpopularniejszymi przebojami z repertuaru Teatru Muzycznego. Aż 60. sezonów Teatru Muzycznego przedstawionych w wielkim skrócie. Największe musicalowe hity, znane nazwiska i dobrze spędzony czas.

I Bal Gdański - 6.01.2018 r.

I bal gdanski 2018Fundacja FLY  Filharmonia Bałtycka zapraszają 6.01.2018 r. (sobota) o godz. 19.00 na karnawał 2018 i I Bal Gdański.
Bilety w cenie 65 PLN (60 zł z legitymacją Fundacji FLY) – cena obejmuje bilet wstępu i przejazd autokarem w obie strony.

W programie CARRANTUOHILL & SALAKE - W IRLANDZKIM RYTMIE! Występujący od 30 lat na scenie, nagrodzony Fryderykiem za swoją muzykę, zdobywca złotej i platynowej płyty – zespół Carrantuohill, wspólnie z wielokrotnymi Mistrzami Świata w tańcu irlandzkim – formacją Salake prezentują nowatorskie widowisko artystyczne w Irlandzkim Rytmie.

Bilety do nabycia w biurze Fundacji FLY od poniedziałku do piątku w godz. 9.00 - 19.00

"Musicalomania" w Teatrze Muzycznym

musicalomania180Kolejne wdarzenie w ramach cyklu edukacyjnego w Teatrze Muzycznym. Fundacja FLY zaprasza 10.12.2017 r. (niedziela) o godz. 12.00 do Teatru Muzycznego na spotkanie z Jerzym Snakowskim. Spotkanie odywa się w ramach cyklu przybliżającego widzom teatr. Bilety w cenie 30 zł do nabycia w biurze Fundacji FLY od poniedziałku do piątku w godz. 9.00 - 19.00
„Musicalomania” w Teatrze Muzycznym w Gdyni, to cykl spotkań rozrywkowo – edukacyjnych, prowadzony przez Jerzego Snapkowskiego. W ciągu sezonu uczestnicy tworzyć będą „Scenopedię” składającą się z haseł, które pomogą rozgryźć tajemnicę teatru i odpowiedzieć na pytania:

przycisk zmiany w planie3

Kalendarium Fundacji