logo facebook1-150x75
Fundacja FLY rekomenduje...

Nauka przy herbacie

W ramach Klubu działającego od poniedziałku do piątku w godzinach 16:00-19:00 oferujemy wszystkim poszukującym swojego miejsca oraz wsparcia w nauce "Naukę przy herbacie". W tym czasie każdy chętny otrzyma pomoc w odrabianiu lekcji oraz w nauce do zbliżających się sprawdzianów i prac klasowych.

Każdego dnia w Klubie obecny jest wolontariusz - osoba, która z zapałem pomoże oraz wytłumaczy niezrozumiałe treści. W razie konieczności skorzystania z dłuższych korepetycji, związanych z danym przedmiotem, w poszczególne dni tygodnia w Klubie można spotkać specjalistów wybranych dziedzin, w tym szczególnie: matematyki, chemii, fizyki, języka polskiego oraz języków obcych.

Do Klubu zapraszamy wszystkich, którzy nie są pewni odpowiedzi, poszukują pomocy lub chcą pomóc innym!

O Klubie słowami wolontariuszki:

"Na zajęciach ze mną każdy z nas będzie miał okazję przy kubku herbaty odkryć w sobie swoje mocne strony m.in. z języka polskiego, języka angielskiego lub podstaw języka hiszpańskiego. Zrobimy to w taki sposób, aby nauka nikogo nie męczyła, a była dla nas czystą przyjemnością i zabawą przy jednoczesnym odkrywaniu świata, gdzie nie będziemy w stanie dostrzec upływającego czasu. Nie zdradzę tego jak to zrobimy, ale nie ukrywam, że tylko z Tobą nam się to uda! :) Im nas więcej tym lepiej! Wzajemna inspiracja i motywacja to jedyna droga do sukcesu! :) "

Monika Formella- korepetytorka w Klubie Młodzieżowym FLY

przycisk zmiany w planie3