logo facebook1-150x75
Fundacja FLY rekomenduje...

Poznaj świat z Fundacją FLY

Serdecznie zapraszamy w podróże po Polsce i świecie z Fundacją FLY. Specjalizujemy się w wyjazdach dla Starszej Młodzieży. Staramy się pokazać nieznane zakątki naszego kraju i piekne miejsca za granicą, pamiętając że wycieczka to nie tylko zwiedzanie, ale także czas wytchnienia... Każda grupa wycieczkowa to swego rodzaju RODZINA. Dbamy, aby wszyscy czuli się dobrze, abyśmy wzajemnie się wspierali i po prostu świetnie ze sobą czuli.

Pokażemy Wam Polskę, jakiej nie znacie...

Chcemy poznawać Polskę z zupełnie innej strony, nie wędrujemy utartymi szlakami, docieramy do miejsc niezwykłych, wartych propagowania ale mało znanych. Razem odkrywamy ich piękno i opowiadamy o nim innym.
Programy wszystkich wycieczek opracowujemy sami we współpracy z lokalnymi przewodnikami i znawcami regionów. Odwiedzamy hotele zanim zakwaterujemy w nich naszych seniorów, sprawdzamy na miejscu przewodników i ich umiejętności, korzystamy tylko ze sprawdzonych przewoźników.
Jesteśmy dumni z tego, że co roku kilkaset osób wyjeżdża z nami w różne zakątki kraju, a po powrocie zachęca do tego samego swoich przyjaciół i znajomych.
Na naszych wycieczkach:

• poznajemy kulturę, ludzi, przyrodę i religie odwiedzanych miejsc
  • nie biegamy – zwiedzamy
  • rezerwujmy wszystkie noclegi w jednym miejscu
  • cena obejmuje wszystkie koszty

Zapraszamy do poznawania Polski z Fundacją FLY!

Zwiedzaj świat z Fundacją FLY...

W organizacji wycieczek zagranicznych współpracujemy z Biurem Podróży DAMPTOUR z Kartuz. Gwarantuje nam ono najwyższy poziom organizacyjny i porgramowy. Wycieczki planujemy wspólnie dbając o szczegóły dotyczące bezpieczeństwa i komfortu Seniorów.

damptour logo

Mamy wieloletnie doświadczenie. Zapraszamy do obejrzenia GALERII zdjęć z organizowanych przez nas wyjazdów:

GALERIA ZDJĘĆ

Zapraszamy także na specjalną ofertę dla Seniorów:

TURNUSY REHABILITACYJNE

wycieczki fly collage