logo facebook1-150x75

baner fly 1000x170

2020 03 15 nieczynneW związku z wiadomym uprzejmie informujemy, że od poniedziałku 16.03 do wtorku 14.04 włącznie biuro Fundacji będzie zamknięte, będziemy informować na bieżąco o dalszych ustaleniach. Nasi Pracownicy pracować będą zdalnie, czyli w domowych pieleszach. W okresie tym w godz. 8.30 do 15.30 czynne będą telefony: 693 99 60 88 oraz 517 38 38 28. Można także pisać na biuro@fundacjafly.pl. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy zdrowia i dużo zdrowego rozsądku

#ZmienTerminNieOdwoluj

Pora na kolejne wieści o wycieczkach... Kochani, jesteście super! Dziękujemy za zrozumienie, za cierpliwość, za dobre słowa, które płyną do nas w rozmowach telefonicznych, w mailach. Akcja #ZmienTerminNieOdwołuj trwa.

Cały czas kontaktujemy się z hotelami, przewodnikami, partnerskimi biurami podróży w kraju i za granicą i działamy. Ta sytuacja – na całym świecie – wymaga wyjątkowego podejścia

Wycieczki, wycieczki, wycieczki...

Tak jak pisaliśmy wcześniej – cały czas monitorujemy sytuację związaną z pandemią w Polsce i krajach, do których się wybieramy. Podjęliśmy następujące decyzje. Przesuwamy terminy wycieczek na następujące:
PODLASIE (majowe) – 14-21.08.2020

WEŹMISZ CZARNO KURE ... PORADY WIEDŹMY FLAJ

WEŹMISZ CZARNO KURE ... PORADY WIEDŹMY FLAJ - czyli rzut okiem na naturalne leki.

Zastanawiacie się czasami, jak leczyły się nasze matki, babki, prababki? Niewątpliwie medycyna przez ostatnie stulecie poszybowała pod niebiosa, a jednak czasami czegoś nam brakuje. Archeolodzy dowodzą, że szamani ludów pierwotnych leczyli swych chorych

Przewodnik po kulturze on-line vol.2

Zapraszamy na ciąg dalszy propoyzcji kulturalnych on line:

6. Gdyńskie Centrum Kultury - Konsulat Kultury
kanał Gdyńskiego Centrum Kultury

Gdyńskie Centrum Kultury umieściło na swoim kanale You Tube wiele materiałów.
Można obejrzeć debaty, spektakle, rejestracje spotkań promujących książki i wiele innych ciekawych wydarzeń.

Przewodnik po kulturze on-line vol.1

Kultura i sztuka bez wychodzenia z domu.
Śledźcie codziennie nowe propozycje, zaczynamy cykl Przewodnik po kulturze on-line:

1. Filharmonia Narodowa
Miód na serce dla melomana ;)
Wszystkie archiwalne transmisje internetowe i wybrane koncerty dostępne są pod linkami:
wideo
transmisje internetowe

Wielkie Indiańskie Wydarzenie

W związku z panująca sytuacją, Wielkie Indiańskie Wydarzenie zaplanowane na 27 marca, odbędzie się w drugiej połowie kwietnia. O dokładnym terminie będziemy informować niebawem na stronie Fundacji i Facebooku.

Zadania dla słuchaczy "Spotkań z Biblią" i "Prawosławia

Mamy pierwsze "zajęcia zdalne" w naszym Uniwersytecie Trzeciego Wieku. Pan Jan Siedlik proponuje w ramach pracy własnej... obejrzenie trzech filmów.
Pierwszy to dramat biograficzny z 2003 roku oparty na życiu Marcina Lutra i początkach reformacji w Niemczech będący koprodukcją amerykańsko-niemiecko-brytyjską. Więcej o filmie pt. "Luter" przeczytasz

Wycieczka do Moskwy

Informacja z ostatniej chwili. Z uwagi na zamknięcie granic Rosji dla obcokrajowców pracujemy nad przesunięciem terminu wycieczki do Moskwy. Szczegóły podamy wkrótce.

•  Start
  •  1  2  3  4  5