logo facebook1-150x75

baner fly 1000x170

Fundacja FLY rekomenduje...

Sanatorium Szpital Uzdrowiskowy "Energetyk" w Inowrocławiu

ENERGETYKna stroneInowrocław - miasto uzdrowiskowe leżące w „sercu” Kujaw, o najczystszym powietrzu w Polsce (wg. najnowszych badań WHO). Jego główną atrakcją są Tężnie (bezpłatne). Posiada wspaniały, 100-letni Park Solankowy przy którym bezpośrednio zlokalizowany jest Szpital Uzdrowiskowy ENERGETYK. Niewątpliwym atutem placówki jest jej status Szpitala Uzdrowiskowego. Ośrodek oferuje szeroką gamę ok. 40 rodzajów zabiegów z zakresu lecznictwa uzdrowiskowego, szczególnie przeprowadzenie unikalnej terapii w nowoczesnej kriokomorze.

W Szpitalu Uzdrowiskowym ENERGETYK  leczą się pacjenci będący zarówno świeżo po pobycie w szpitalu jak i kuracjusze od lat korzystający z dobroczynnego wpływu leczenia r ehabilitacyjnego. Zbawienne dla organizmu są spacery po czystym i kolorowym 80-hekatrowym Parku Zdrojowym, a wieczorami można na chwile zapomnieć o swoich „boleściach”  w dwóch lokalach, restauracji „Marmurowa” i kawiarni „Panorama” zlokalizowanej na tarasie 11 piętra. Jest to placówka z 50-letnią tradycją i nowoczesną bazą zabiegowo-hotelową.

Pakiet styczeń 2019 r. - marzec 2019 r. Kuracjusz sam decyduje o długości swojego turnusu. Cena pobytu w pokoju 1- lub 2-osobowym to 130 zł od osoby za dobę, w tym 4 zabiegi dziennie, możliwość bezpłatego wypożyczenia rowerów i kijków do Nordic Walking.

Oferta specjalna tylko dla kuracjuszy skierowanych przez Fundację FLY.

energetyk strona 1energetyk strona 3energetyk strona 2energetyk strona 4

Godziny pracy biura