logo facebook1-150x75

Fundacja FLY rekomenduje...

Ośrodek ZDROWOTEL w Łebie

zdrowotel strona

Łeba – miasto, przez niektórych określane księstwem, jest uroczo położone nad Bałtykiem, otoczone jeziorami Łebsko i Sarbsko. Ośrodek „Zdrowotel” to klimatyczna enklawa ciszy i spokoju. W leczeniu schorzeń wykorzystywana jest bogata baza zabiegowa z zakresu fizykoterapii, kinezyterapii, masażu i odnowy biologicznej. W żywieniu szczególnie uwzględniono zastosowanie naturalnych produktów oraz specjalizację w dietach dostosowanych do różnego rodzaju potrzeb – podawane są 3 posiłki dziennie w formie stołu szwedzkiego.

Doskonała animacja czasu wolnego: taniec, śpiew (szanty), spotkania z ciekawymi ludźmi, wycieczki fakultatywne na Ruchome Wydmy i do Sea Parku. Dla dbających o kondycję profesjonalny kurs Nordic Walking (1,5 godz. dziennie), a dla miłośników wędkarstwa przygotowane bogate łowiska Morza Bałtyckiego i jeziora Sarbsko. Atrakcyjny pobyt w ośrodku to 7-dniowy pakiet rehabilitacyjny.
Pobyty tygodniowe w cenie od 850 zł.
Uwaga. Dłuższe pobyty to wielokrotność 7-dniowych.

Zakwaterowanie w pokojach 2- i 3-osobowych, z możliwością dopłaty do pokoju 1-osobowego typu Premium.

Oferta specjalna wyłącznie dla kuracjuszy skierowanych przez Fundację FLY.

zdrowotel strona 1zdrowotel strona 2zdrowotel strona 4zdrowotel strona 3

Godziny pracy biura