logo facebook1-150x75

baner fly 1000x170

Fundacja FLY rekomenduje...

Dom Wypoczynkowy "Dariusz" w Jastrzębiej Górze

dariusz 2Jastrzębia Góra to znane kąpielisko nadmorskie słynące z piaszczystych plaż i czystej wody. Położone wśród niezwykle urozmaiconego krajobrazu, na który składają się lasy Nadmorskiego Parku Krajobrazowego i wysokie klifowe wybrzeże. Rozdrobnione cząsteczki soli mineralnych jak i magnez sprzyjają leczeniu górnych dróg oddechowych, alergii, nadciśnienia, otyłości. Bioklimat morski stanowi czynnik leczniczy. Najbardziej zalecane ze względów zdrowotnych są spacery, tuż nad wodą wzdłuż wybrzeża.

Dom Wypoczvnkowy "Dariusz" położony jest w sercu miejscowości.. Oferuje 14-dniowe pobyty rehabilitacyjne w atrakcyjnej cenie. zakwaterowanie w komfortowych 2 i 3 osobowych pokojach z łazienką, TV, telefonem, lodówką, czajnikiem bezprzewodowym, wyżywienie - trzy posiłki dziennie (z uwzględnieniem wymaganych diet - według zaleceń lekarza), wizytę lekarza na początku i na końcu turnusu, opiekę pielegniarską, zabiegi rehabilitacyjne - 3 lub 4 zabiegi dziennie zgodnie z zaleceniem lekarza, gimnastykę poranną, wieczorki taneczne (powitalny i pożegnalny), codzienne zajęcia intergracyjne, kulturalne, sportowe z animatorem,
wycieczki fakultatywne (płatne przez uczestników): do Helu, po Ziemi Puckiej oraz do Gdańska,
Turnus 15.02.2019 - 28.02.2019 - 950 zł (w tym 3 zabiegów dziennie)
Informacje i zapisy w biurze Fundacji FLY.

dariusz 1dariusz 4dariusz 5

Godziny pracy biura