Kochani, zapraszamy na wspólny wyjazd do Filharmonii Bałtyckiej - na KONCERT MICHAŁA BAJORA, który będzie w niedzielę 3 marca o godz. 18:00 :)
Pan Michał Bajor to aktor (znany chociażby z roli Nerona w "Quo Vadis") i piosenkarz, który od kilkudziesięciu lat dzieli się ze słuchaczami swoimi kameralnymi i nieoczywistymi emocjami.

Dzieło zatytułowane "No, a ja?" jest muzyczno-literacką podróżą przez najważniejsze utwory w karierze pana Michała - jest podsumowaniem jego pracy artystycznej, ale jednocześnie pewnego rodzaju debiutem, bowiem na płycie pojawiły się nie tylko nowe aranżacje znanych przebojów, ale także całkiem nowe, autorskie kompozycje...

Pierwszy raz pan Michał Bajor wystąpił w roli autora tekstów - trzy piosenki wyszły bowiem spod jego pióra. Dodatkowo stworzył muzykę do tekstu Wojciecha Młynarskiego oraz kompozycję, do której z kolei słowa napisał dla niego Artur Andrus.

Na krążku są wspaniali goście: w duetach z panem Michałem zaśpiewały Irena Santor i Kayah. Artyście towarzyszą również Grupa MoCarta i Chór Uniwersytetu Muzycznego w Warszawie oraz wspaniali muzycy, współpracujący z nim od lat.

Cena to 105 zł (i jest to specjalna cena - specjalnie dla Was!)
W cenie jest dojazd autokarem do Filharmonii, a także bilet na wyjątkowy koncert Michała Bajora;
Wyjazd jest o godz. 16:00, przy stanowisku nr 5 na gdyńskim Dworcu PKS (obok Dworca PKP Gdynia);
Bilety oraz informacje: biuro Fundacji FLY w Gdyni (ul. Świętojańska 36/2, I piętro, nad Pizzą Hut, wejście obok sklepu Biedronka).

*EDIT: wdarł się mały błąd: Koncert jest o godz. 18:00, a co za tym idzie wyjazd z Gdyni jest o godz. 16:00 (teraz godziny są już wpisane poprawnie).