Bardzo się cieszymy, że nasz miesięcznik "do czytania" ma sporą grupę wiernych Czytelników. Mamy dla Was dobrą wiadomość - już jest noworoczny numer "Gdyńskiego IKS-a". W numerze życzenia na Nowy Rok, a także ciekawe artykuły. Z dr. Tomaszem Fopke, dyrektorem Muzeum Piśmiennictwa i Muzyki Kaszubsko-Pomorskiej rozmawia Danuta Balcerowicz. Agencja Rozwoju Gdyni przybliża uroki Wejherowa.

O wyzwaniach noworocznych pisze Basia Miecińska, a o higienie w ujęciu historycznym Danuta Balcerowicz. Są bardzo ciekawe miejsca w Gdyni, do których odwiedzenia zaprasza Jolanta Krause w tekście "Magiczne miejsca w Gdyni". Adw. dr Tomasz Zienowicz objaśnia prawne kwestie związane z umową rachunku bankowego. Ewelina Soroka radzi, co zrobić w przypadku zespołu bólowego kręgosłupa. Na koncert The Italian Bee Gees zaprasza Mikołaj Niczyporowicz, a Dorota Kitowska proponuje wspaniały przepis na karpia w kiszonej kapuście z żurawiną. Smacznego i... miłej lektury!

Gazeta do wzięcia w naszych punktach dystrybucji (kliknij tutaj, aby zobaczyć) oraz online (kliknij tutaj).