Drodzy Wycieczkowicze. Z uwagą śledzimy informacje dotyczące turystyki w związku z COVID-19. Cały czas czekamy na potwierdzone terminy otwarcia granic, wznowienia lotów. Na razie – brak wiążących informacji. Są za to różne „propozycje” np. konieczności zachowania dystansu...

W związku z przedłużającą się sytuacją niepewności Zarząd Fundacji podjął decyzję o przesunięciu wycieczek do PORTUGALII (na 18-25 maja 2021), BAWARII (na 7-13 czerwca 2021). Daty te wynikają z chęci, aby móc bezpiecznie i bez żadnych ograniczeń, czy restrykcji zwiedzać najciekawsze miejsca. Jeżeli chodzi o wycieczki krajowe w czerwcu i kolejnych miesiącach – na razie czekamy na rozwój sytuacji.

W najbliższych dniach nasze panie będą telefonicznie informować uczestników tych wycieczek o koniecznych formalnościach oraz udzielać wszelkich informacji.

Zapewniamy, że dokonane wpłaty na wycieczki z całą pewnością nie przepadną. Serdecznie dziękujemy tym wszystkim, którzy decydują się na wyjazd w późniejszym terminie lub korzystają z vouchera, który daje prawo do wykorzystania wpłat na dowolną wycieczkę w terminie aż do końca 2021 roku.

Już niedługo (po 15 maja) wrócimy do biura i będzie można do nas przyjść i na miejscu załatwiać wszelkie sprawy.