Trwają wakacje, pogoda dopisuje, warunki do realizacji wycieczek są bardzo dobre. Podczas spotkań przedwycieczkowych ustaliliśmy, że w określonym terminie uczestnicy zadeklarują ostateczną decyzję o udziale w wycieczce. Możemy z przyjemnością poinformować, że wycieczki na Ziemie Lubuską i Podkarpacie odbędą się zgodnie z planem. Z uwagi na zbyt małą liczbę chętnych przekładamy następujące wycieczki na:

Kotlina Kłodzka i Praga - 30.05 – 5.06.2021,
Bieszczady – 23.08 – 29.08.2021,
Sądecczyzna – 12.06 – 18.06.2021,
Zamojskie i Roztocze – 15.08 – 21.08.2021.

Osoby, które chciałyby jeszcze w tym roku pojechać na wycieczkę mogą zapisać się na Lubuskie bądź Podkarpacie – mamy kilka wolnych miejsc. Osoby, które wpłaciły III ratę na ww. wycieczki otrzymają niebawem zwrot tej wpłaty, zaś co do reszty wpłaconych środków prosimy o informację o wyborze opcji: zgoda na nowy termin / voucher / zwrot środków.

Z uwagi na zamknięcie granicy z Rosją wycieczka do Sankt Petersburga zostaje przełożona na 13.09 – 18.09.2021, a do Moskwy na 12.04 – 17.04.2021.

Z uwagi na remont i modernizację Panoramy Racławickiej we Wrocławiu – jednego z głównych punktów programu, które potrwają do końca marca 2021 roku, jesteśmy zmuszeni przenieść wycieczkę do Wrocławia na 11.05 - 14.05.2021 21.09 - 24.09.20201 (edytowane 24.08.2020 - ze względu na zapowiedziany termin zakończenia remontu Panoramy Racławickiej)

Nowe terminy wycieczek są zaktualizowane na naszych stronach https://www.fundacjafly.pl/index.php/turystyka.