Serdecznie zapraszamy Seniorów na wycieczki zagraniczne, które zaplanowaliśmy na przyszły rok. Nadeszły do nas dobre wieści z Izraela, który zniósł limit osób w grupach odwiedzających Ziemię Świętą.

Dlatego  już w lutym ruszymy w niesamowitą podróż w czasie i przestrzeni -  śladami Biblii do Ziemi Świętej (w lutym) oraz do Jordanii (w marcu). Na maj zaplanowaliśmy przeuroczą Portugalię, zaś we wrześniu po raz kolejny wybierzemy się do romantycznej Gruzji. Szczegółowa oferta znajduje się na stronie https://www.fundacjafly.pl/index.php/turystyka/zagraniczne.

W naszych wycieczkach mogą uczestniczyć Seniorzy z całej Polski. Program dostosowany jest do możliwości i potrzeb Seniorów i gwarantuje mnóstwo wrażeń. Wszystkich otaczamy troskliwą opieką, aby wyjazd był spokojny i niezapomniany. Warto zwrócić uwagę, że cena zawiera wszystkie koszty - na miejscu nie ma żadnych opłat, ani dopłat. Cena obejmuje także transfer z Gdyni na lotnisko oraz z lotniska do Gdyni, jeżeli lot nie odbywa się z Gdańska.

Warunkiem udziału w wycieczce jest oczywiście posiadanie certyfikatu p. covidowego. O szczegółowych regulacjach obowiązujących w krajach docelowych będziemy informować na spotkaniach organizacyjnych.

Serdecznie zapraszamy!