UNIWERSYTET TRZECIEGO WIEKU
przy Fundacji FLY w Gdyni

„Kiedy wydaje się, że wszystko się skończyło,
wtedy dopiero wszystko się zaczyna”.

-W związku z sytuacją, mając na uwadze bezpieczeństwo nas wszystkich, od poniedziałku 26 października, na okres dwóch tygodni, tj. do 8 listopada, zawieszamy zajęcia Uniwersytetu Trzeciego Wieku przy Fundacji FLY. Biuro w tym czasie nie będzie przyjmować interesantów. Jesteśmy z Wami, musimy to przeczekać -  w zdrowiu!

- decyzją P. Dyrektor Centrum Nauki Experyment cały semestr zajęć CIEKAWI ŚWIATA zostaje odwołany (spotkanie listopadowe, grudniowe i styczniowe)

- lektorat języka angielskiego konwersacje z p. Stanisławem Pakurą w środy o godz. 11.45 zawieszony do odwołania

- zajęcia komputerowe prowadzone przez p. Radosława Daruka zostają zawieszone do końca I semestru

- zajęcia Spotkanie z poezją (środy godz. 16:00) prowadzone przez p. Annę Furman zostają zawieszone do odwołania

- zajęcia z Decoupage (środy godz. 9:30) prowadzone przez p. Aleksandrę Rusztyn zostają zawieszone do odwołania

- zajęcia z Malarstwa olejnego z p. Lidią Biełous (czwartki godz. 10.00) zostają zawieszone do odwołania

- wykłady adw. dr. Tomasza A. Zienowicza "Prawo na co dzień" (piątki godz. 10.00) zostają zawieszone do odwołania

Będziemy na bieżąco informowali o odwieszeniu zajęć.

- odwołane zajęcia z j.angielskiego z p. Anidą Kosińką-Wożniak 29.10.2020 r. (czwartek 10.15)

-wykłady pt. "Biblia", "Prawosławie" i "Wierzący inaczej" z p. Janem Siedlikiem rozpoczną się od listopada w 2-gi  i 4-ty poniedziałek

-najbliższy lektorat języka niemieckiego z p. Gerardem Kapturem - 04.11.2020 r. (środa), zajęcia co 2 tyg.

-najbliższe zajęcia English Book Club z p. Anidą Kosińską-Woźniak - 05.11.2020 r. (czwartek)

- zajęcia Latino Solo z p. Elżbietą Janca (środa, piątek godz. 13.30) rozpoczną się od 18.11.2020 r.

- lektorat języka hiszpańskiego z p. Anidą Kosińska-Woźniak rozpocznie się od 19.11.2020 r. (czwartek godz. 09.00)