logo facebook1-150x75

baner fly 1000x170

Fundacja FLY rekomenduje...

Wycieczka do Warszawy - spektakle teatralne

Informujemy osoby zainteresowane wycieczką do Warszawy, w dniach 12-14.04.2019 roku, że uczestniczyć będziemy w dwóch spektaklach teatralnych.

12 kwietnia, w Teatrze Polskim, obejrzymy komedię „Żołnierz królowej Madagaskaru”. Stateczny mecenas z Radomia, wdowiec na wydaniu, rusza do stolicy, gdzie wystawiany jest „Żołnierz królowej Madagaskaru”. A tam... Warszawa międzywojenna, rozkoszna, szalona,

Czytaj więcej: Wycieczka...

Zdjęcia z Balu Karnawałowego

Zapraszamy do galerii zdjęć do obejrzenia zdjęć z Balu Karnawałowego, który miał miejsce 1 lutego. Przepraszamy za opóźnienie :) Obiecujemy poprawę. Link bezpośredni - https://galeria.fundacjafly.pl/index.php?/category/36

Zabawa na św. Józefa „W stylu Country”

Zapraszamy na zabawę na św. Józefa „W stylu Country”, która odbędzie się 19 marca (wtorek) od godz. 16.00 do 21.00 w Kas Catering. Mile widziane stroje lub akcenty kowbojskie / indiańskie.
W programie: przebojowa muzyka m.in Country, obiad, ciasto, kawa, herbata (ognista woda i inne trunki we własnym zakresie).

Bilety w cenie 60zł (65zł), do nabycia w biurze Fundacji.

Wycieczki jednodniowe 2019

Drodzy Seniorzy!
Zapisy na wycieczki jednodniowe zaczynają się od 19 lutego. Zapraszamy do biura Fundacji FLY w godz. 9:00-15:00.

Uwaga! Wpłaty na wycieczki

Z powodu choroby personelu  do 28 lutego wpłaty na wycieczki przyjmowane są do godz. 15:00.

Przerwa międzysemestralna

Drodzy Seniorzy!

Uprzejmie informujemy, że przerwa w zajęciach rozpoczyna się 11 lutego i będzie trwała do 22 lutego włącznie. W tym czasie biuro Fundacji FLY będzie czynne w godzinach 9:00-16:00. Semestr II rozpoczyna się 25 lutego.

Zapraszamy na narty w Białce Tatrzańskiej

Termin: 11 – 17 marca 2019 r.

Co roku przed sezonem zimowym zadajemy sobie pytanie – gdzie tym razem pojedziemy na narty? Dla osób, które zamierzają szusować w Polsce, Fundacja FLY przygotowała wyjazd do Białki Tatrzańskiej. Jest to niesamowita miejscowość położona u stóp Tatr, w pięknym i malowniczym krajobrazie. Znajduje się tu największy i najbardziej nowoczesny w Polsce ośrodek narciarski - Kotelnica Białczańska. Został on w roku 2018, już trzeci raz z rzędu, uhonorowany tytułem Poland’s Best Ski Resort, w prestiżowym plebiscycie World Ski Awards. Ośrodek jest doskonałym miejscem dla osób w każdym wieku, dla początkujących jak i zaawansowanych narciarzy, także dla biegaczy. Planowany wyjazd poza sezonem wysokim zapewnia spokój na trasach i niewielkie kolejki przy wyciągach.

Czytaj więcej: Zapraszamy...

Kwietniowy weekend w Warszawie

Termin: 12-14.04.2019

Nie byłeś dawno w Warszawie? Wybierz się! Byłeś niedawno - jedź ponownie! Przygotowaliśmy nowy program z możliwością obejrzenia dwóch ciekawych spektakli w warszawskich teatrach z udziałem znanych aktorów.

W programie wycieczki m.in.:
- Zwiedzanie Muzeum Jerzego Popiełuszki na Żoliborzu
- Zwiedzanie Cmentarza  Wojskowego na Powązkach
- Zwiedzanie wnętrz Zespołu Pałacowo – Parkowego Łazienki Królewskie: Pałac na Wyspie, Stara Oranżeria, Biały Domek, Pałac Myślewicki, spacer po Parku Łazienkowskim

Czytaj więcej: Kwietniowy...

przycisk zmiany w planie3