To raczej żadna tajemnica, że technologia jest przepustką do XXI wieku – pytanie brzmi: jak ją oswoić?

Aby móc na to pytanie rzetelnie odpowiedzieć, sklep Media Markt w Centrum Handlowym Riviera – we współpracy z Fundacją FLY – organizuje bezpłatne, PRAKTYCZNE WARSZTATY Z OBSŁUGI NOWEJ TECHNOLOGII DLA SENIORÓW! :)

Będą to zajęcia teoretyczno-praktyczne, które nie tylko pozwolą Seniorkom i Seniorom oswoić się z komputerem, smartfonem czy tabletem, ale również pokażą możliwości, jakie oferują nowoczesne urządzenia i aplikacje w codziennym życiu! Warsztaty poprowadzą specjaliści w tej dziedzinie, którzy swoją szeroką wiedzą dzielą się każdego dnia z tysiącami klientów, rozwiązując ich (nawet te najtrudniejsze) problemy!

> Pierwsze warsztaty, zatytułowane „Oswoić technologię – przepustka do XXI wieku”, odbędą się 20.06.2024, w godz. 11:00-13:30 (z krótką przerwą i poczęstunkiem) – w sklepie Media Markt w Centrum Handlowym Riviera w Gdyni;
> Zapisać można się w biurze Fundacji FLY (Gdynia, ul. Świętojańska 36/2) – i również w biurze będzie można odebrać imienne zaproszenia na warsztaty;
> Zajęcia są bezpłatne / ilość miejsc ograniczona.

Praktyczne warsztaty z obsługi nowej technologii dla Seniorów to świetna okazja, żeby wkroczyć w świat nowoczesnych technologii oraz nabyć praktyczne umiejętności korzystania z nich w sposób świadomy i bezpieczny – dlatego serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami – bo technologia jest dzika tylko pozornie, tak naprawdę jest potulna i przy odpowiednim traktowaniu łatwo ją oswoić! (: