Mamy to! Od poniedziałku 25 marca będzie można zapisać się w naszym biurze na tegoroczne wycieczki jednodniowe

I teraz bardzo ważna rzecz: na chwilę obecną można się zapisać na 11 wycieczek, ponieważ oferta wycieczek projektowych ('dofinansowanych') pojawi się za jakiś czas - choć bardzo nad tym ubolewamy - nie jest to nasza wina, a oświadczenie Zarządu w tej sprawie możecie przeczytać na naszej stronie internetowej.

Szersze opisy wycieczek (wraz z cenami!) są na naszej stronie internetowej.
Mamy również wydrukowane broszurki, które będziecie mogli za darmo dostać w naszym gdyńskim biurze, tj. przy ul. Świętojańskiej 36/2 (I piętro, nad Pizzą Hut, wejście obok sklepu Biedronka od strony ulicy Świętojańskiej).

Także do zobaczenia w poniedziałek na zapisach, a tymczasem (werble!) przedstawiamy tegoroczne WYCIECZKI JEDNODNIOWE:

Wycieczki jednodniowe są jak wycieczki szkolne, ale bez szkoły (: Zamki, statki, zwierzątka - widoczki, spokój, ciekawostki - a i czasem jakieś ognisko z kiełbaskami, także same przyjemności! To jest jak sobotnia kawusia, ale w dni powszednie :)